Cool home even on
the hottest days

Искате ли да предпазите Вашия дом от лятната горещина?

Прохладен дом дори и през най-горещите дни
с VELUX ролетни щори

Ние усещаме горещината в дома си, когато температурите се повишат навън. Най-доброто решение за предпазване са нашите екстериорни слънцезащитни продукти, които могат да бъдат монтирани бързо и лесно, за да може веднага да се насладите на комфортен вътрешен климат през горещите дни.

Защита от топлина

Най-разумният начин за охлаждане на дома е като го предпазите от затопляне. Външните щори VELUX намаляват прегряването, като блокират слънчевите лъчи, още преди да са стигнали до стъклопакета. Те задържат топлината навън, като осигуряват хладен и приятен вътрешен климат.

Ако искате да се насладите на приятно лято, е необходимо да вземете подходящи мерки за защита от топлината. С меките външните ролетни щориалуминиевите ролетни щори и сенници VELUX това е възможно.

Вижте решенията за защита от топлина > 

heat-protection

Лесен монтаж

Екстериорните продукти VELUX могат да бъдат монтирани в рамките на 30 до 60 минути. Те са проектирани, така че монтажът да се осъществява лесно, от стаята. Екстериорните слънцезащитни продукти позволяват веднага да усетите прохлада в дома си и да се насладите на комфорта.

Монтажът на соларни щори и сенници дори не изисква окабеляване и електрифициране. Те се захранват от слънчевата енергия. Те са идеални за ръчни покривни прозорци, или вече монтирани покривни прозорци. Всяка VELUX соларна щора е с предварително сдвоен ключ за управление.

Вижте видео за монтаж на алуминиева ролетна щори и мека ролетна щора.  roller shutter installation video or soft shutter installation video.

easy-installation

Повече ползи

Искате ли да блокирате светлината и шума, също както горещината? Колко важни са дневната светлина и гледката навън през деня? Различните стаи изискват различни решения за защита от горещината, в зависимост от тяхното предназначение.

Ролетните щори не само, че предпазват от топлината, но също така намаляват шума и затъмняват стаята напълно. Това ги прави идеални за спални и детски стаи. Но ползите не са само през лятото: когато е студено, ролетните щори осигуряват допълнителна термоизолация. Също така те предпазват от навлизане с взлом. 

Всеки дом има място, където светлината е необходимост. За стаи, в които има нужда от ефективна защита от топлина, но не и от затъмняване, най-добрият вариант са сенниците. Те поддържат приятен вътрешен климат, регулират влизащата светлина, като същевременно запазват гледката навън.

Ако имате нужда едновременно от затъмняване и блокиране на светлината, меките ролетни щори правят това възможно, с техния устойчив на атмосферни влияния и слънцезащитен плат. Това е интересно решение, захранвано от слънчевата енергия през горещите летни дни. 

Сравнете предимствата и изберете най-доброто решение за защита от топлина за вас.

 

more-benefits

Лесно управление

Ролетни щори VELUX със соларно или електрическо захранване осигуряват значително удобство, тъй като могат да се управляват с натискането на един бутон на предварително сдвоения ключ.

Всички VELUX слънцезащитни продукти могат да се управляват, където и да сте, чрез смарфон в комбинация с приложенито VELUX ACTIVE или системата  VELUX App Control.

Вижте VELUX ACTIVE >

Вижте VELUX App Control >

Намерете или се свържете с монтажник

Други решения

Намерете най-доброто VELUX решение за Вас

Изтеглете брошурата

Изтеглете брошурата

Как да изберете екстериорна щора или сенник?

Контролирайте светлината и топлината в дома си с VELUX щори и сенници. Изтеглете нашата брошура и открийте най-доброто решение за Вас!

Нужда от помощ

Свържете се с нашия отдел Работа с клиенти на тел. 02/955 99 30 или ни пишете на bulgaria@velux.com 

Всички VELUX продукти са тествани в реална среда. Щорите са спускани и вдигани хиляди пъти и да излагани на екстремни температури. Нашите ролетни щори издържат на безмилостни битки с дъжд и вятър. Всички VELUX щори и сенници са с три години гаранция.