Механизъм на Конкурса


Изпрати ни готов проект на своята новострояща се къща или реконструкция на съществуваща в периода между 01.03.2017 и 30.06.2017 и може да спечелиш продуктите VELUX, които са заложени в плана на обекта. ВЕЛУКС България ЕООД ти подарява предвидените продукти на стойност в парично изражение до 10'000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова листа. Конкурсът е за жилищни сгради тип еднофамилна, слепена или редова къща, които са в процес на строеж, реконструкция, разширение или рехабилитация. Фазата на строително-инвестиционния процес няма значение, но трябва да има заложени покривни прозорци в проектната документация. 

За участие в конкурса са необходими следните документи:

  • За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.
  • За реконструкция, разширение или рехабилитация задължително условие е да се предоставят архитектурно заснемане за сградата и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Проекти без задължителния минимум от план етаж и разрез няма да бъдат разглеждани. 


Състезанието ще се осъществи на няколко етапа:

∙          01.03 – 30.06.2017 г. – изпращане на необходимите документи за кандидатстване;

∙          01.07 – 31.07.2017 г. – оценка на журито и обявяване на полуфиналистите;

∙          01.08 – 20.08.2017 г. – онлайн гласуване във Фейсбук страницата www.facebook.com/VELUX.bg

∙          21.08.2017 – обявяване на победителя

 

* Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт.