Механизъм на Конкурса

Ако сте в процес на строеж или ремонт на своята къща и мечтаете да създадете светъл и комфортен дом, ние сме тук, за да Ви помогнем. Включете се в нашия конкурс „Моята къща с VELUX 2018“ и ние ще Ви подарим всички проектирани VELUX продукти. Изпратете ни всички чертежи и архитектурни документи, които имате  в периода между 01.04.2018 и 23.07.2018 и можете  да спечелите продуктите VELUX, които са заложени в плана на проекта. на стойност до 10'000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова листа. В конкурсът могат да се включат всички физически лица, които са в процес на строеж или ремонт на еднофамилна, слепена или редова къща  Условието е обектите да бъдат реални и в проекта да са предвидени покривни прозорци за скатен или плосък покрив или други продукти VELUX за покрив – покривна тераса, прозорец балкон, светлинен тунел, изход за покрив . документите, които е необходимо да ни изпратите са следните:

  • За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция, и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.
  • За реконструкция, разширение или рехабилитация е необходимо да ни изпратите архитектурно заснемане на сградата, план покрив с визуализация на покривните прозорци и актуална снимка на обекта, към датата на подаване на документи.

Проекти без задължителния минимум от план етаж и разрез няма да бъдат разглеждани.

Конкурсът ще се осъществи на няколко етапа:

  1.  01.04 – 23.07.2018 г. – регистрация в конкурса и изпращане на необходимите документи чрез формата за кандидатстване в сайта 
  2.  01.08 – 23.08.2018 г. – онлайн гласуване на потребителите чрез нашата Фейсбук страница
  3.  01.09 – 21.09.2018 г. – оценяване на 10-те проекта, събрали най-много гласове на предходния етап от нашето жури
  4.  25-26.09.2018 – обявяване на победителя в нашия сайт и ФБ страница