Механизъм на Конкурса

Ако сте в процес на строеж или ремонт на своята къща и мечтаете да създадете светъл и комфортен дом, Ви каним да се включите в нашия конкурс Моята къща с VELUX 2019. Изпратете ни всички чертежи и архитектурни документи, които имате за Вашия проект, в периода между 1 април и 28 юли 2019 г. и може да спечелите продуктите VELUX, които са заложени в плана на проекта, на стойност до 10 000 лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова листа. В конкурса могат да се включат всички физически лица, които са в процес на строеж или ремонт на еднофамилна, слепена или редова къща. Условието е обектите да бъдат реални и в проекта да са предвидени покривни прозорци за скатен или плосък покрив или други продукти VELUX за покрив – покривна тераса, прозорец-балкон, светлинен тунел, изход за покрив. 

 

Документите, които е необходимо да ни изпратите, са следните:

  • За новострояща се къща: ситуация, план етаж, план покрив, детайл покрив, разрез, фасади и визуализации. Обхватът на изпратените документи трябва да представя проекта във вид достатъчен за неговото разбиране, като минимумът е да ни изпратите разпределение на последния етаж, с указано местоположението на отворите в покрива в хоризонтална проекция и разрез, показващ местоположението на отворите в покрива във вертикална проекция.
  • За реконструкция, разширение или рехабилитация: архитектурно заснемане на сградата, план покрив с визуализация на покривните прозорци и актуална снимка на обекта към датата на подаване на документи.

Проекти без задължителния минимум от план етаж и разрез няма да бъдат разглеждани.

Позволени формати на изпращаните документи: jpg, jpeg, png, doc, docx, pdf, zip, dwg, skp. Максималният размер за всеки файл е 5 MB.

 

Конкурсът ще се проведе в четири кръга:

Кръг 1: 1 април – 28 юли 2019 г. Регистрация в конкурса и изпращане на необходимите документи във  формата за кандидатстване

Кръг 2: 1 – 25 август 2019 г. Онлайн гласуване на потребителите в нашата Фейсбук страница www.facebook.com/VELUX.bg

Кръг 3: 2 – 20 септември 2019 г. Оценяване от нашето жури на 10-те проекта, събрали най-много гласове на предходния етап 

Кръг 4: 25 – 26 септември 2019 г. Обявяване на победителя в нашия сайт и Фейсбук страница