Възползвай се от монтажа на покривни прозорци VELUX!

VELUX Club е изключителна възможност да се възползваш от предимствата на това да си монтажник, който монтира покривни прозорци VELUX. Да си част от тази общност и да посветиш времето си на VELUX ти дава възможност да печелиш повече или да бъдеш възнаграден за това, което правиш. Регистрирай фирмата си и добавете твоите служители към програмата. Можеш да започнеш да събираш точки веднага и да ги харчиш, когато пожелаеш. Защо да пропуснеш тази възможност, ако може само да спечелиш от нея?

Трупай точки от всеки монтаж!

Събирай точки в програмата с награди за монтажници VELUX Club. Разменяй ги за страхотни подаръци, инструменти или ваучери!

Регистрирай фирмата си на club.velux.bg или app.club.velux.bg

Можеш да създадеш акаунт за себе си, ако си едноличен търговец, или да регистрираш фирмата си и да добавиш твоите колеги, за да събирате точки като екип.

>> За настолен компютър: club.velux.bg

>> За мобилен телефон: app.club.velux.bg. Добави мобилното приложение към твоя начален екран за лесен достъп по всяко време и навсякъде!

След потвърждение от наш колега, който е запознат с работата ти, или се свърже с теб, въз основа на регистрацията ти, ще можеш да получиш акаунт във VELUX Club.

 

Съвет: Свали първо Google Chrome на мобилния си телефон, за по-добра работа на приложението VELUX Club.
Google Chrome - Download the Fast, Secure Browser from Google

Монтирай и сканирай!

Отвори нов обект и добави в него твоите сканирани покривни прозорци. Няма проблем, ако сигналът е слаб или нямаш интернет връзка в момента, защото системата ти дава решение за събиране на всички точки. Можеш да спечелиш поне 3 точки за всеки продукт, след като отговориш на някои въпроси. Колкото повече сканираш, толкова повече печелиш!

Избери си награди!

Следи твоите точки и преглеждай награди в приложението VELUX Club. Харчи точките си през цялата година за различни подаръци или ваучери. Точките ти са валидни през годината, в която ги получиш, и през следващата година.

Виж видеото и разбери повече за клуба!

Супер лесно е!

Печели повече с VELUX Club

Трупай точки от всеки монтаж!

Трупай точки от всеки монтаж!