Покривни прозорци VELUX

април 2021

Изтеглете нашата нова продуктова брошура – в нея ще намерите всички модели покривни прозорци, изходи, светлинни тунели и продукти за автоматизация с техните размери и цени.                                                                       Добавихме още един продукт от категория продукти за умен дом – VELUX App Control за управление чрез смартфон.

Щори и сенници VELUX

април 2021

Нова колекция!

Съвместно с европейски институт за цветове и дизайн, създадохме колекция от 70 нови цветове  - от класически до  модерни, които пасват идеално на всеки интериор и отговарят на най-новите тенденции.  Всички щори са налични с бели и сребристи лайстни.Прозорци VELUX за плосък покрив

април 2020

Нова продуктова брошура специално за прозорци за плосък покрив: електрически, неотваряеми, ръчни, димоотвеждане, светлинни тунели. Различни визии: с купол, плоско стъкло и НОВО! огънато стъкло.Ръководство "Концепция за нова баня"

Изтеглете нашето ръководството и получете вдъхновение и нови идеи за Вашата баня!
Вижте редица примери "преди и след"

Ръководство "Концепция за нова спалня"

Изтеглете ръководството и открийте редица страхотни идеи как по-добре да проектирате спалнята си, за да отворите пространството за светлина и пълноценен сън.

Ръководство "Нова визия за Вашата стая за гости" 

Изтеглете това ръководството и научете как да създадете стая с безкрайни възможности,
да изберете правилния цвят за  нея и още.

Брошура „Концепция за нова детска стая“

Разгледайте брошурата за вдъхновение и идеи за детската стая във Вашия дом, която да осигури забавни и полезни игри, за които всяко дете мечтае.

Ръководство за реновиране на Вашата кухня

Вижте как покривните прозорци могат да създадат още по-комфортна атмосфера във Вашата кухня!

Ръководство "Концепция за модерната всекидневна“

Ако сте любопитни как да придадете нова визия на Вашата всекидневна, ръководството „Концепция за модерната всекидневна“ е идеално за Вас!

Ръководство за реновиране на малки пространства

Изтеглете нашето ръководство и разберете как да си осигурите дневна светлина навсякъде, дори и най-тясното помещение във Вашия дом.

Ръководство за реновиране на тавана

Изтеглете това ръководство за реновация, за да научите стъпките на преобразяването на тъмното и прашно таванско помещение в най-комфортното място от Вашия дом.

Кондензация

Когато по стъклопакета на прозореца Ви започне да се образува конденз, това е знак за повишена влажност в помещението. Редовното проветряване е най-ефективният метод за предотвратяване на кондензацията по стъклата. 

CarbonLight Homes 

(на английски език)

Две къщи с обща стена в Кетъринг Нортънтс са част от нашия проект „Model Home 2020“.
 

Вижте дома си в нова светлина 

(на английски език)

Вашето ръководство за използването на дневната светлина в дома Ви. То ще Ви покаже как можете да постигнете максимална естествена осветеност, а също така и някои от препоръчаните ни продукт

Мини ръководство за разширения 

(на английски език)

Това ръководство Ви предлага вдъхновение и показва разнообразни проекти за разширения, които могат да добавят стойност и да внесат повече светлина в дома Ви.