Вижте нашите 6 истории за това как дневната светлина трансформира пространствата в любими кътчета

Само дневната светлина разкрива истинските цветове

Създайте най-доброто пространство за нашите деца. Правилната ориентация, оптималната дневна светлина на работното място и гледката са най-важните елементи, които правят една стая правилно решена.

Слънчевата светлина и облаците карат стаята да оживее

Тук прекарваме по-голямата част от времето си, докато сме у дома. Няма нищо по-добро от дневната светлина, защото тя променя интензивността и цвета си през деня. Излагането на естествена светлина може да намали усещането за умора, а също и да удължи самия ден.

Ефектите на светлината създават атмосфера, драма и интрига в една стая

Модерното бунгало предлага изобилие от светлина, насочена към местата, които използваме най-много. Горното осветление е идеален начин за осветяване на централната част на основното помещение. Отвореният таван към билото на покрива е отлично дизайнерско решение.

Внасянето на слънчева светлина в сградата е дълг на архитекта

Превръщането на празен таван в атрактивен апартамент може да отвори много възможности. Но само поток от достатъчно дневна светлина и красива гледка през прозорците могат наистина да придадат на таванския апартамент автентичен и специален чар.

Всяка стая се нуждае от достъп до естествена светлина

Баня с естествена светлина е мечта на всеки, който живее в апартамент. Да се радва на възможността за слънчеви бани, без да нарушава уединението си. Тази малка промяна не само ще повиши удовлетвореността на собственика, но и стойността на целия имот.

Стратегията за осигуряване на дневна светлина може да се окаже повратен момент, когато говорим за добър или лош дизайн на помещение

За да работите ефективно, имате нужда от офис, който е нещо повече от бюро с лаптоп върху него. Най-важните неща за вашето работно място са: изобилие от естествена светлина, чист въздух и подходящо засенчване.