Трансформираме пространства в любими кътчета

Независимо дали създаваш нови пространства на тавана или реновираш съществуващите, имаш шанса да получиш повече дневна светлина, достъп до свеж въздух, по-уютна атмосфера и прекрасна гледка.

Как?

Избери решения с покривни прозорци VELUX (или подмени старите си покривни прозорци с нови VELUX) и можеш да се наслаждаваш на стаите си със споменатите предимства... и дори с още някои, като по-добра вентилация, енергийна ефективност, спестяване от сметки за отопление...
Не забравяй, че всяка стая на тавана може да бъде по-осветена и по-здравословна. И когато казваме "всяка стая", наистина имаме предвид всяка стая.

Коя да ти покажем?

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.