Домашен офис

Домовете, изпълнени със светлина, са домове, изпълнени с живот. Дневната светлина и свежият въздух са зареждащи и освежаващи. Заедно те допринасят за подобряване на цялостното ни благосъстояние и възвръщат функционалността на пространството.

Когато офисът влезе в дома ти

Увеличаването на количеството дневна светлина и свеж въздух в домовете ни оказва огромно влияние върху благосъстоянието ни. За работещите у дома това помага за по-лесното учене и концентрация.

Разгледай надолу и проучи всичко, което трябва да знаеш, за да създадеш продуктивен работен офис.

Независимо дали работиш от дома си от известно време, или си начинаещ в този стил на живот, добавяйки естествена светлина и малко свеж въздух в домашния си офис, можеш да подобриш фокуса и продуктивността си. Най-добрият начин да осигуриш повече дневна светлина в домашния си офис е с покривни прозорци VELUX.

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Домашният офис – твоята работна среда

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.