Разчертайте своите идеи и потребности


Да създадете удобен и комфортен дом, който да отговаря на всички Ваши нужди и изисквания, не е лесна задача. Правилното структуриране на идеите Ви и потребностите на Вашето домакинство е ключов фактор, преди да пристъпите към първата стъпка – консултация с професионалист проектант. Едва след това идва ред на следващитепроектиране и реализация.

За да Ви улесним в този процес, съвместно с наши партньори разработихме поредица от типови проекти на къщи. Те могат да послужат като отправна точка при калкулиране и планиране на необходимите стъпки, които да съобразите, както и за по-лесно визуализиране и групиране на многобройните идеи, които навярно се борят в съзнанието Ви.

Българската традиционна архитектура често включва двуетажна къща с така наречения „студен“ покрив, под който остава голямо необитаемо пространство. Това решение все повече се оказва неефективно и неоптимално от гледна точка на усвояване на жилищната площ.

Съвременните архитектурни практики доказват, че има доста по-модерни и надеждни системни решения, които допринасят за пестене на ресурси, максимално усвояване на всяко пространство, включително и подпокривното, естествено осветяване и вентилация на помещенията и максимален комфорт на обитаване. Всичко това е възможно благодарение на VELUX решенията и в частност – покривни прозорци за скатен или за плосък покрив, светлинни тунели, изходи и димоотвеждащи системи.


Разгледайте типови проекти на къщи