Разчертайте своите идеи и потребности


За да създадете удобен и комфортен дом, който да отговаря на всички нужди и изисквания, които имате не е лесна задача. Правилното планиране и разчертаване на своите идеи и потребности е ключов фактор преди да пристъпите към първата стъпка – консултацията с професионалист проектант и съответно - проектиране и реализация. 

За да Ви улесним в този процес, съвместно с наши партньори разработихме поредица от архитектурни проекти, които да послужат като отправна точка при калкулиране и планиране на необходимите неща, които да съобразите, както и за по-лесно визуализиране и групиране на многобройните идеи, които навярно се борят в съзнанието Ви.

Българската традиционна архитектура, включваща в повечето случаи двуетажна къща със така наречения „студен“ покрив, чието пространство под него оставя неизползваемо, отдавна се доказа като неефективен и не най- оптимален вариант. 

Съвременните архитектурни практики, доказват, че има доста по-модерни и надеждни системни решения, които допринасят за пестене на ресурси, максимално усвояване на всяко пространство, включително и подпокривното, естествено осветяване и вентилация на помещенията и максимален комфорт на обитаване. Всичко това е възможно благодарение на VELUX решенията, които предлагаме на пазара и в частност – покривни прозорци за скатен или за плосък покрив, светлинни тунели, изходи и димоотвеждащи системи. 


Разгледайте типови проекти на къщи