Коридор

Не оставяй коридорите и стълбищата да се крият в сенките. Естествената светлина озарява стените и прави стълбищата по-безопасни.

Естествена светлина в най-малките пространства

Вътрешните пространства, като антрета или коридори, могат да бъдат тъмни и неприветливи поради ограничения достъп до естествена светлина. Но с покривни прозорци можеш да добавиш достатъчно дневна светлина, за да превърнеш всеки ъгъл на дома си в нещо необикновено.

Разгледай надолу и научи как да се възползваш максимално от най-малките пространства в дома си

Всяка стая заслужава да бъде изпълнена с ярка, естествена светлина! Във всяка къща има места, които са малко по-трудни за осветяване от други, особено с естествено осветление. Лесно е да включиш прозорци в плановете си за кухнята, дневната или спалните. Но други зони, като например стълбището, пералното помещение или коридорите, са твърде малки и затворени, за да влиза дневна светлина. Или не са?

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Коридорът – твоят светъл вход към тавана

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.