Спалня

Вярваме, че домовете, изпълнени със светлина, са домове, изпълнени с живот. Дневната светлина и свежият въздух са зареждащи и освежаващи. Заедно те допринасят за подобряване на цялостното ни благосъстояние и възвръщат функционалността на пространството.

Спи спокойно

Мнозина вярват, че колкото по-малко светлина има в спалнята, толкова по-добре спим. Но е точно обратното! Естествената светлина спомага за балансиране на циркадния ни ритъм (циклите на съня), за да ни осигури по-спокоен сън и по-продуктивен ден.

Разгледай надолу и проучи всичко, което трябва да знаеш, за да се насладиш на най-добрия сън през нощта

Когато се съчетаят естествена светлина и свеж въздух, спалнята се отваря към свят с по-чист въздух и по-светли дни. Слънцето определя фазата на циркадния ни цикъл. Това означава, че когато слънцето изгрее, ние сме склонни да се събуждаме, дори и да не сме спали осем часа. Покривните прозорци помагат да балансират циркадния ти ритъм, като внасят естествена светлина в спалнята ти. Циркадният ритъм контролира всичко – от съня до апетита и мозъчната дейност.

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Спалнята – твоят личен остров

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.