Баня

Представи си, че започваш деня си със сутрешен душ и се събуждаш с естествена светлина и свеж въздух, които обливат банята ти. С помощта на покривен прозорец можеш да превърнеш тази представа в реалност.

Започни приятно деня си

Баните отдавна ни служат като предимно функционални помещения с минимално пространство за творчески дизайн. Ние искаме да променим това. И така, готов ли си да придадеш нов облик и усещане на банята си, като внесеш естествена светлина и въздух? Ще ти разкрием една малка тайна. Погледни нагоре и се запознай с петата си стена!

Разгледай надолу и научи как да се доближиш до най-хубавата сутрин в живота си

Имаш тъмна, подобна на пещера баня, която се нуждае от естествена светлина? Омръзнало ти е да регулираш щорите на прозорците всеки път, когато си взимаш душ? Намирането на правилната комбинация от естествена светлина и уединение в банята може да отнеме време и усилия. VELUX е тук с просто решение: поставянето на покривни прозорци или слънчеви тунели в банята е чудесен начин да си осигуриш балансирана естествена светлина през целия ден, без да се нарушава дискретността.

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Банята – твоята зона за разпускане/освежаване

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.