Кухня

Представи си, че се събуждаш с естествена дневна светлина, която прониква отвън. Слънцето облива кухнята ти в мека светлина, докато приготвяш сутрешното си кафе и закуската. Наслади се на атмосферата, докато четеш вестник и започваш деня си с енергия.

Време е за обновяване на кухнята!

Да, казахме го! Кухнята е едно от най-важните помещения в твоя дом. И досега вероятно е станала свидетел на множество семейни ястия, срещи и бъркотии. Така че, защо да не ѝ дадеш заслужения дизайн?

Разгледай надолу и научи как да готвиш с дневна светлина

Някои от най-хубавите ни спомени са свързани с времето, прекарано в кухнята: научаването на старите рецепти на баба, бъркотията с децата при печенето на сладкиши и събирания за отбелязване на празници с приятелите и семейството, и това са само някои от тях. Достатъчно е да се каже, че кухнята е едно от най-важните помещения в дома за теб и твоето семейство, така че тя заслужава най-доброто – от уредите до осветлението. (Да, осветление!)

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Кухнята – твоята социална зона

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.