Детска стая

Стаята на детето ти е кошер, изпълнен с живот, кикот и смях. Оживи я дори повече като му дадеш възможност да изследва природата директно от прозореца с нашата гама покривни прозорци VELUX.

Здравословен живот през детството

Естествената светлина спомага за набавянето на витамини и подобрява настроението, като по този начин подпомага нуждите на децата ти, независимо дали са денем или нощем.

Разгледай надолу и проучи всичко, което трябва да знаеш, за да създадеш най-добрата детска стая

Покривните прозорци улавят топлата, ярка светлина от слънцето и пропускат чист, свеж въздух отвън, за да превърнат детската стая в идеално място за забавление на твоето дете и приятелите му. Покривните прозорци VELUX са всичко, което е необходимо, за да се озари стаята и настроението на децата ти.

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Детската стая – оазисът на твоите деца

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.