Всекидневна

Мястото, където прекарваш по-голямата част от времето си, трябва да е мястото, което ти осигурява най-голям комфорт и удобство. Оживи дневната си с естествена светлина и свеж въздух идващ отгоре и създай по-добра вътрешна среда. Покривните прозорци обливат всекидневната ти с ярка, изразителна светлина, за да изпъкне декорацията ѝ с цвят и живот.

Стаята, в която живеем

Дневната светлина непрекъснато се променя. Естествената светлина, която прониква в стаята, променя позицията си през деня. Само ако се улови тази светлина през покрива, ще можеш да се възползваш максимално от всяка минута естествена светлина, която денят предлага!

Разгледай надолу и проучи всичко, което трябва да знаеш, за да се възползваш максимално от всекидневната си.

Ако си като повечето хора, вероятно прекарваш много време на закрито, нали? Проучванията показват, че прекарваме 90% от живота си на закрито. И по-голямата част от това време се прекарва в централната стая на дома ни – всекидневната. Но това, че сме на закрито, не означава, че трябва да правим компромиси с естествената светлина. Покривният прозорец е идеален начин да допуснеш повече дневна светлина в дома си и да поддържаш връзка с външния свят.

Повече покривни прозорци – повече дневна светлина. Толкова е просто.

Всекидневната – твоето уютно гнездо

Къде, какво, как?

Кои покривни прозорци да купиш? С какви аксесоари? Кои комбинации осигуряват максимален комфорт? Запознай се със собственото си индивидуално решение... от нашия онлайн каталог!

Какъв е мащабът на твоя проект?

Свързани статии

Защо VELUX?

Трансформираме пространства

Нашите решения за дневна светлина помагат да се сдобиеш с допълнително жизнено пространство под покрива и придават несравнима стойност на дома ти, на благосъстоянието и начина, по който възприемаш пространството.

Увеличаване на стойността на дома

Можеш да бъдеш сигурен, че инвестицията ти в продуктови решения VELUX ще увеличи стойността на имота ти и ще се възвърне многократно.

Спокойствие в твоя дом

С нашата широка гама от вътрешни и външни щори и сенници, резервни части и ремонтни комплекти ние гарантираме, че ще получиш най-доброто възможно изживяване.

Тук сме, за да ти съдействаме

Нашият екип е посветен на пълното ти удовлетворение – от момента, в който се свържеш с нас, през консултирането до окончателния монтаж.

Безкомпромисно качество

Твоите нужди са нашият компас. От 1941 г. насам непрекъснато разработваме и усъвършенстваме нашите продукти и ги създаваме, за да са трайни.

Отговорен избор

Можеш да подобриш качеството на живота си с устойчиви решения, които са полезни за теб и за планетата.