Разгледай най-новите ни статии за подобрения на дома

Тук ще намериш лесен достъп до поредица от статии, посветени на вдъхновението за създаване или обновяване на дома ти, как дневната светлина и свежият въздух през покривните прозорци влияят положително на ежедневието ти и какво да вземеш предвид, когато започваш проект за подобрение на дома.

Използвай менюто по-долу, за да преминеш към желаната серия.

Изгради къщата на мечтите си

Построяването на къщата на мечтите ти означава, че пред теб се откриват много нови възможности... и съзнание. Ето защо винаги е добре да проучиш какво може да се направи, за да се създаде практичен и обитаем таван, пълен с дневна светлина, свеж въздух и живот. В тази поредица от статии сме събрали съвети, идеи и вдъхновение за твоя проект.

Надмини себе си в преобразяването на домa си

В тази поредица от статии ще разгледаме насоки и съвети за осигуряване на повече дневна светлина и свеж въздух при ремонта на тавана. От вдъхновение до експертни съвети – всичко това на едно място.

Модернизиране: смени старите си покривни прозорци

Време ли е да смениш покривните си прозорци? Ще направиш това сам, или ще се обърнеш към монтажник? Тези и други неща, които трябва да вземеш предвид в рамките на проекта за подмяна на прозорци, са разгледани в тази поредица от статии.

7 типа стаи, неограничени възможности

Ако вече си избрал стаите, които ще ремонтираш, прочети съответните статии от тази поредица, за да намериш вдъхновение и ключови идеи за дизайн с една обща цел: да превърнеш пространствата у дома в любими кътчета.