Защо VELUX? Ето основните причини.

Качество

Във VELUX гарантираме най-високо качество и надеждност на нашите продукти с дълъг експлоатационен живот. Уверяваме се, че всички покривни прозорци преминават през стриктни тестове, за да можем да гарантираме първокласно качество и надеждност. Можеш да се довериш, че всички продукти VELUX ще функционират правилно в продължение на години.


Здравословен начин на живот

Температура, дневна светлина, качество на въздуха. Ние от VELUX знаем, че тези фактори трябва да са оптимални, за здравословна среда на живот и работа. Всъщност, разширявайки концепцията за "здравословен начин на живот", ние ти осигуряваме както енергийна ефективност, така и икономия на енергия чрез нашите решения, като същевременно подкрепяме опазването на климата.


Увеличаване на стойността на дома

Във VELUX осъзнаваме важността на инвестициите в твоя дом. Уверяваме те, че нашите продукти и решения не само осигуряват надеждно и трайно качество, но и спомагат за увеличаване на стойността на твоя имот. С решенията на VELUX можеш да се насладиш на по-просторни и осветени през деня помещения, по-добри гледки и уникални дизайнерски решения, които със сигурност ще те впечатлят.


Енергиен баланс

Нашите покривни прозорци помагат за постигане на перфектния баланс между потреблението на енергия и опазването на околната среда. Как ти звучи? През пролетта и есента можеш да се наслаждаваш на безплатна енергия от слънчевите лъчи, която прониква през прозорците, а през отоплителния сезон нашите прозорци ограничават загубите на енергия, което означава, че домът ти остава топъл и уютен. Освен това вътрешните и външни щори VELUX дават максимална гъвкавост, за регулиране нивата на топлина и светлина според нуждите ти.


Експертност

Първият модерен покривен прозорец е произведен през 1942 г. от основателя на VELUX. Оттогава досега ние разработваме и усъвършенстваме продуктите, като непрекъснато се адаптираме към променящите се нужди на клиентите. С гордост можем да кажем, че сега VELUX е марка, която означава опит и история. Ние продаваме покривни прозорци от най-дълго време на пазара.


Подход, насочен към клиента

Във VELUX даваме приоритет на нуждите и желанията на нашите клиенти, като предлагаме редица помощни услуги, включително експертни съвети, консултиране и дигитални инструменти. Услугите в помощ на клиента включват връзка по телефона, онлайн и офлайн поддръжка. Стремим се да надминем твоите очаквания във всяко отношение – от качеството на продуктите до нивото на обслужване.


Скандинавски дизайн

Скандинавски дизайн... харесва ли ти? Е, във VELUX предлагаме такива решения: иновативен скандинавски дизайн от най-добрите. Покривните прозорци VELUX осигуряват естествена светлина, вентилация и енергийна ефективност, като осигуряват комфортна и устойчива среда на живот. Дизайнът, вдъхновен от скандинавския стил, дава приоритет на изчистеността, функционалността и минимализма, като същевременно е със силен фокус върху практичността и издръжливостта.


Устойчиви практики

Ние във VELUX се стремим да бъдем пионери в дейностите, свързани с климата и природата. Затова създаваме устойчиви продукти, които се грижат за околната среда и подобряват вътрешните пространства за хората – продуктите VELUX са проектирани с цел да бъдат енергийно ефективни и социално отговорни. Вярваме също така, че отговорният бизнес е този, който се грижи за своите служители, клиенти и за планетата. Съгласен ли си?


Иновации

С гордост можем да кажем, че VELUX е в челните редици при въвеждането на нови технологии и продукти, които определят тенденциите на бъдещето. Желаеш ли да повишиш комфорта на живот в стаите си, като същевременно намалиш сметките за енергия? Да? Тогава си на правилното място: VELUX предлага иновативни прозорци, мотори, щори и сенници, които използват безплатна слънчева енергия, за да осигурят твоя комфорт.


Професионалисти на твое разположение

Във VELUX имаме свои доверени партньори, които предлагат широка гама от продукти и услуги за монтаж. При дистрибуторите на VELUX можеш да се докоснеш до продуктите и да ги почувстваш, както и да направиш лесно своите поръчки. Квалифицираните монтажници са надеждни професионалисти, които гарантират, че твоите продукти VELUX са монтирани безопасно и надеждно.


Следпродажбено обслужване

Във VELUX вярваме, че осигуряваме изключително обслужване на клиентите, което продължава цял живот. Предлагаме широка гама от щори, резервни части и решения за подмяна при ремонт на покривни прозорци, като по този начин със сигурност разполагаш с всичко необходимо за комфортен дом. Разполагаме с мрежа за следпродажбено обслужване в цялата страна, която осигурява професионален, бърз и надежден ремонт или модернизация... за случаите, когато нещо се обърка след покупката.