Присъединете се към нас

Вашето светло бъдеще ви очаква

ИМА НАЛИЧНИ РАБОТНИ МЕСТА ВЪВ ВАШИЯ РАЙОН - ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО
Открийте възможностите за работа във вашия район.

Ето как да кандидатствате

Преди да подготвите кандидатурата си, уверете се, че сте прочели внимателно обявата за работа. Ако позицията ви интересува и смятате, че ще сте подходящи, препоръчваме ви да кандидатствате! Моля, кандидатствайте чрез връзката за кандидатстване, предоставена в обявата за работа. Чудесната кандидатура обикновено е кратка и изчерпателна, отразяваща вашия професионален и личен профил и мотивация да се присъедините към нас на позицията, за която кандидатствате. За общи въпроси, свързани с процедурата за набиране на персонал в един от нашите офиси, проверете нашия списък с често задавани въпроси. Тук ще намерите отговори на често задавани въпроси от кандидатите.
Мога ли да кандидатствам за повече от едно работно място едновременно?
Получавате ли непоискани кандидатури?
Правите ли конкретни тестове?
Как да разбера, че VELUX е получил моята кандидатура?
Как да подам кандидатурата си?
Как се оценява моята кандидатура?
Как трябва да се подготвя за интервю?
На какъв език трябва да напиша кандидатурата си?
Какво е необходимо, за да получите работа във VELUX Group?
Какво ниво на владеене на английски език ви е необходимо?
Двама души стоят в зала

Фондация за служителите

Във VELUX Group вярваме в грижата за нашите служители. Един от начините, по които правим това, е чрез фондацията за служители, чрез която се стремим да подкрепим благосъстоянието на всички служители във VKR Group.
Запознайте се с някои от бъдещите си колеги
Ако има нещо различно тук, това са хората, които работят тук.

Как Мари издига устойчивостта на следващото ниво

Промяната, предизвикателствата и новите идеи са значима част от VELUX. И те също са значима част от природата на Мари. С опит в устойчивото управление на горите тя използва страстта си към дърветата и природата, за да направи VELUX още по-устойчив всеки ден – особено чрез кръговост, което означава намаляване и повторно използване, за да се възползваме максимално от ресурсите, от които се нуждаем.

Как две прости неща означават всичко за Клаус

Когато попитат Клаус какво го кара да иде на работа, той свежда отговора до две неща: „На първо място, хората, които работят тук. Между нас има специално доверие и връзка. На второ място, добрите идеи може да дойдат отвсякъде и всеки тук се насърчава да изрази мнението си – и аз със сигурност го правя. Може би затова работя като добра връзка между екипите за производство и разработка днес”.

За студенти и завършили

Ако все още учите или наскоро сте завършили, може да се интересувате от чудесна възможност да се развивате допълнително в рамките на VELUX Group. Бихте могли да укрепите своите компетенции чрез работа за студенти, стаж или може би дори да напишете своя проект или теза в сътрудничество с нас.
Тези чудесни работни места са налични в момента
Във VELUX Group има много възможности. От научноизследователска и развойна дейност и производство до управление и продажби – ние сме почти сигурни, че имаме нещо, което е подходящо за вас. Така че защо да не погледнете веднага?