VELUX APP и VELUX ACTIVE with Netatmo

Ново предложение Smart Home (Интелигентен дом)


На пазара излезе ново предложение и като собственик на електрически продукти VELUX вече можете да избирате от две решения за Smart Home (Интелигентен дом) за Вашите продукти с електрическо управление.

През май 2021 г. стартира новото приложение VELUX (KIG 300 EU). Това е решение за потребителите на Smart Home (Интелигентен дом), които искат да ползват големите предимства на VELUX ACTIVE, но все още не са напълно готови за автоматизация на вътрешния климат. В тази статия ще уточним разликата между двата продукта.  


Как работи?


VELUX ACTIVE следва съвременните технологични тенденции, като предоставя на потребителите базирани на сензори данни за техния вътрешен климат, които никога преди не са били в състояние да получат. VELUX ACTIVE използва тези данни за автоматично управление на продуктите на VELUX, за да осигури възможно най-добрия вътрешен климат.


VELUX APP, от друга страна, не включва никакви сензори и това е основната разлика между двете решения. VELUX APP е страхотно начало за хора, които искат да се присъединят към света на Smart Home (Интелигентен дом), но все още не се чувстват удобно с автоматизациите, базирани на сензори.

2 решения 1 платформа

Потребителите на VELUX APP винаги могат да добавят сензори към своето решение и по този начин да надградят до VELUX ACTIVE, тъй като и двете решения са разположени на платформата VELUX ACTIVE with Netatmo.

Когато Вие, като потребител на VELUX APP, търсите поддръжка в нашите ЧЗВ, можете да намерите помощ чрез същите въпроси като потребителите на VELUX ACTIVE. Въпреки че въпросите за поддръжка относно сензорите няма да са от значение за Вас.

Функции

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Управление със смартфон

Функция за контрол на група

Schedule and Automations (Програми и автоматизации)

Гласово управление

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Съвместимост

Hey Google, Apple HomeKit и слънцезащитни продукти Somfy

Hey Google, Apple HomeKit и слънцезащитни продукти Somfy

Автоматична защита от топлина

Таймер за проветряване

Управление на вътрешния климат

-

Базирана на сензори вентилация

-

Данни от интелигентни сензори

-

Метеорологични данни в реално време

-

Проследяване на метеорологичните условия

-