{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Проект за повече пространство и дневна светлина

Превръщане на неизползвано таванско пространство в топла, приветлива зона за работа от дома и тренировка. Това беше първоначалният план на Жан-Кристоф, който поставяше дневната светлина в началото на списъка си. Планът на собственика беше да реновира цялата къща и да създаде стаи на тавана, които да се използват за стила на работа, който се превърна в норма през последните години: в тази отделена, но добре осветена част на къщата човек може лесно да остане фокусиран по време на работят от вкъщи и получават мотивация от слънчевата светлина да работят и върху мускулите си. Двойната цел на този проект беше да се увеличи жилищното пространство на къщата и да се подобри нейната енергийна ефективност, съчетана със силно търсене на дневна светлина. Те също обърнаха голямо внимание на навлизането на дневна светлина.

Качество и надеждност

Собственикът на жилището беше решен да създаде пространство, което ще издържи изпитанието на времето и ще служи като полезна част от дома с години. „Избрахме продуктите на VELUX, защото те имат изключително широка гама, което ни позволи да намерим решение, което надхвърли очакванията ни по отношение на дневната светлина. Освен това марката VELUX представлява гарантирано качество и надеждност за обновяване на покриви“, казва Жан-Кристоф, собственик на жилището. Покривният прозорец VELUX е перфектен за добавяне на дневна светлина и свеж въздух в малки стаи, стълбища и бани и направи невероятни промени и в това конкретно таванско пространство. Те могат да бъдат монтирани по-ниско, така че предлагат и по-широк изглед от повечето покривни прозорци.

Основни предимства на покривни прозорци VELUX

След като покривът беше отворен, промяната беше незабавна и собственикът на жилището можеше да каже, че ще получи това, което иска: „Нова стая, пълна със светлина и с изглед към градината, благодарение на решенията на VELUX. Покривните прозорци осигуряват дневна светлина и комфорт “, казва Жан-Кристоф.

Сарл Левек

Leveque Entreprise

Предизвикателството беше да се внесе естествена дневна светлина в стая, където не е имало предишни отвори. Собствениците искаха удобна стая, защото планираха да инсталират офис там, както и да имат място за работа. Беше очевидно, че ще трябва да добавим прозорец. Винаги е по-хубаво да можеш да гледаш навън, вместо само към стената.

Нова стая

„Бях много доволен и изненадан; резултатите бяха дори по-добри, отколкото си представях. Нова стая, обляна със светлина и с изглед към градината благодарение на покривните прозорци VELUX“, казва Жан-Кристоф, който сега се наслаждава на използването на добавеното пространство в дома му. Благодарение на покривните прозорци се открива красива гледка и от тавана, което прави пространствата по-отворени и просторни. Създава връзка с външната среда, внася природата в дома и придава на цялото таванско помещение енергично, но същевременно изпълнено със съдържание настроение.

"Бях много доволен и изненадан"
- Жан-Кристоф, собственик на жилището
Исках светла и просторна стая

„Започнахме с таванско помещение без прозорци. Клиентът искаше светла, просторна стая, където да може да инсталира уреди за упражнения и офис зона. Продуктите на VELUX донесоха много дневна светлина и най-вече ни позволиха да създадем повече подово пространство. Имате хубава гледка навън, дори когато седите на пода.“, Сарл Левек, Leveque Entreprise.

Препоръчани VELUX продукти
VELUX решение с неотваряем елемент по ската
Към продукта
Покривен прозорец с двойна ос на отваряне
Към продукта

Меки ролетни щори (SSS)
Към продукта