Вижте повече
Идеи за бани – морски игри под покривния прозорец

Морски игри под покривния прозорец
 

Организирайте за децата водно приключение под покривните прозорци! Подгответе топла вана, вземете всички подходящи играчки и измислете заедно с децата интересни игри. След това остава само да се радвате на слънцето, все едно сте на плажа. 

Покривни прозорци VELUX, серия Стандарт Плюс с полиуретаново покритие, са изработени от термомодифицирана дървесина с водоустойчиво покритие от полиуретан в бял цвят, имат обли ъгли без снадки и затова се почистват по-лесно от обичайните прозорци. Пподходящи са именно за помещения с повишена влажност. Освен това всички прозорци от серия Стандарт Плюс са с троен стъклопакет, иновативната система за изолация ThermoTechnology™ и специално уплътнение между крилото и касата.

В горната част на крилото има вентилационен отвор, за лесно проветряване на стаите дори при затворен прозорец. 

Предлагат се с два варианта на управление – с горна дръжка и с долна дръжка.

Вижте повече
Идеи за бани – Слънчево начало на деня

Слънчево начало на деня

Два разположени един над друг покривни прозорци VELUX изпълват тази таванска баня със слънчева светлина. Горният прозорец е поставен високо и затова е от серията VELUX INTEGRA® с електрическо управление. Може да бъде програмиран да проветрява помещението дори и когато не сте вкъщи – и ще се затвори автоматично, ако започне да вали. И двата прозореца са с полиуретаново покритие, което не изисква поддръжка, и имат здрави, влагоустойчиви венециански щори VELUX.

Идеи за баня
Вижте повече
Идеи за баня – Естествена светлина навсякъде

Естествена светлина навсякъде

Светлинните тунели VELUX осигуряват достъп на естествената светлина до всеки ъгъл на дома Ви – дори и до онези кътчета, при които няма възможност за традиционните покривни прозорци. И в облачни дни тези пестящи разходи тунели Ви предоставят толкова светлина, колкото и конвенционалната електрическа крушка от 60 вата. Външният им дизайн отговаря на този на другите продукти VELUX.

Идеи за баня II
Вижте повече
Идеи за баня – Окъпете се в светлина

Окъпете се в светлина

Прозорците VELUX за плосък покрив са прекрасен начин, за да добавите нови измерения към всяко помещение, намиращо се под такъв покрив. Те са идеалното решение без значение от това, дали покривният прозорец е единственият начин за осигуряване на достъп на естествена светлина, или пък искате да създадете по-ярко усещане за пространство в помещение с фасадни прозорци.

Идеи за банята
Вижте повече
Идеи за баня – Няколко мига тишина

Няколко мига тишина

Свеж въздух и дневна светлина изпълват цялата баня и Ви осигуряват идеалното време за тишина и усамотение. Горният прозорец е покривен прозорец с дистанционно управление VELUX INTEGRA®. Може да бъде програмиран да проветрява помещението дори и когато не сте вкъщи – и ще се затвори автоматично, ако започне да вали. И двата прозореца са с полиуретаново покритие, което не изисква поддръжка, и имат здрави, влагоустойчиви венециански щори VELUX.
Идеи за баня от VELUX
Вижте повече
Идеи за баня – Слънчева баня

Слънчева баня

Неизискващото поддръжка бяло полиуретаново покритие на покривните прозорци VELUX е идеална защита на здравата дървена сърцевина от влага. Белият цвят внася светлина в интериора и помага на слънцето да изпълни цялото помещение.