Вижте повече
Идеи за бани – Слънчево начало на деня

Слънчево начало на деня

Два разположени един над друг покривни прозорци VELUX изпълват тази таванска баня със слънчева светлина. Горният прозорец е поставен високо и затова е от серията VELUX с електрическо управление. Може да бъде програмиран да проветрява помещението дори и когато не сте вкъщи – и ще се затвори автоматично, ако започне да вали. И двата прозореца са с полиуретаново покритие, което не изисква поддръжка, и имат здрави, влагоустойчиви венециански щори VELUX.

Идеи за баня
Вижте повече
Идеи за баня – Естествена светлина навсякъде

Естествена светлина навсякъде

Светлинните тунели VELUX осигуряват достъп на естествената светлина до всеки ъгъл на дома Ви – дори и до онези кътчета, при които няма възможност за традиционните покривни прозорци. И в облачни дни тези пестящи разходи тунели Ви предоставят толкова светлина, колкото и конвенционалната електрическа крушка от 60 вата. Външният им дизайн отговаря на този на другите продукти VELUX.

Идеи за баня II
Вижте повече
Идеи за баня – Окъпете се в светлина

Окъпете се в светлина

Прозорците VELUX за плосък покрив са прекрасен начин, за да добавите нови измерения към всяко помещение, намиращо се под такъв покрив. Те са идеалното решение без значение от това, дали покривният прозорец е единственият начин за осигуряване на достъп на естествена светлина, или пък искате да създадете по-ярко усещане за пространство в помещение с фасадни прозорци.

Идеи за банята
Вижте повече
Идеи за баня – Няколко мига тишина

Няколко мига тишина

Свеж въздух и дневна светлина изпълват цялата баня и Ви осигуряват идеалното време за тишина и усамотение. Горният прозорец е електрически покривен прозорец с дистанционно управление. Може да бъде програмиран да проветрява помещението дори и когато не сте вкъщи – и ще се затвори автоматично, ако започне да вали. И двата прозореца са с полиуретаново покритие, което не изисква поддръжка, и имат здрави, влагоустойчиви венециански щори VELUX.
Идеи за баня от VELUX
Вижте повече
Идеи за баня – Слънчева баня

Слънчева баня

Неизискващото поддръжка бяло полиуретаново покритие на покривните прозорци VELUX е идеална защита на здравата дървена сърцевина от влага. Белият цвят внася светлина в интериора и помага на слънцето да изпълни цялото помещение.