Подмяна на покривни прозорци VELUX

Подмяната на покривни прозорци VELUX е по-лесна, отколкото си мислиш. През последните 10-20 години сме свидетели на значителен напредък или дори на пълна еволюция в дизайна и технологията на нашите покривни прозорци. Позволи ни да те насочим при подмяната на остарелия или повреден стар покривен прозорец с естетически привлекателно, енергийно ефективно и по-дълготрайно решение.

Кога и защо да подменим своите покривни прозорци?

Покривните прозорци могат да донесат много ползи на дома. Като например увеличаване на дневната светлина, проветряване на помещението и създаване на красиво светло жилищно пространство, в което цялото семейство иска да прекарва времето си.

Да предположим, че имаш покривен прозорец от известно време. В този случай може да обмислиш дали се нуждае от подмяна, независимо дали просто искаш да обновиш интериора си с нещо по-модерно или да подобриш енергийната ефективност и комфорта в помещението.

С течение на времето установихме, че 70% от собствениците на жилища сменят покривните си прозорци по функционални или естетически причини.

Започни подмяната на покривния прозорец

Какво трябва да знаеш


Подобрена изолация и енергийна ефективност


Що се отнася до изолацията, старият покривен прозорец (дори в добро състояние) не може да се сравнява със съвременния покривен прозорец VELUX. Новите покривни прозорци могат да имат до три пъти по-добри топлоизолационни характеристики от старите, което може да доведе до значителни икономии на енергия.

* Провери как се изчислява подобрението.


По-лесно е, отколкото предполагаш


Смяната на твоя покривен прозорец с нов покривен прозорец VELUX може да се извърши само за 4 часа.


Повече дневна светлина и свеж въздух


Съвременните покривни прозорци VELUX са проектирани с по-голяма остъклена площ, което означава, че дори да смениш стария си покривен прозорец с нов със същия размер, ще получиш повече дневна светлина в помещението.

Прочети повече за подмяната

Всичко за ремонта на дома

Никой никога не е отказвал по-добре изглеждащ и модернизиран дом. Но откъде да започнеш? Колко струва? С кого трябва да работиш? И какви са ползите? Въпросите, свързани с ремонта на дома, са много. А ние имаме много от отговорите!

Защо да реновираш пространството

Искаш ли да подобриш начина си на живот? Може би се нуждаеш от повече пространство или от втора баня, която би те улеснила в забързаните сутрини. Може би партньорът ти иска да превърне неизползваното пространство в стая за хобито си или децата се нуждаят от собствени спални. Възможностите на неизползваното пространство са почти безкрайни!

Възможно е да искаш да продадеш жилището си на по-късен етап, така че е добре да увеличиш стойността му.

Нови прозорци, термопомпа и допълнителна изолация са примери за подобрения, които могат да намалят разходите за енергия и да се изплатят с течение на времето. По-ефективните жилища са и по-привлекателни за купувачите при продажба, тъй като те знаят, че сметките в енергийно ефективен дом ще бъдат по-ниски .

А може би просто искаш да се наслаждаваш на повече на пространството, в което да живееш? Средно 90% от живота си прекарваме на закрито – затова домовете ни трябва да са възможно най-удобни и естетични.

Освен това обмислената реновация води до по-ефективно представяне. Терминът "ефективност" включва икономия на енергия, която може да се получи от сбора на много детайли, като например изолация, подходящ брой покривни прозорци, подходящи аксесоари за покривните прозорци...

Каквито и да са причините да започнеш ремонт на дома си, ние сме тук, за да ти помогнем!

Научи повече за реновирането

Какво трябва да знаеш


По-здравословен дом


По-голям комфорт, повече естествена светлина, по-добра вентилация, достъп до свеж въздух – това са важни елементи при планирането на ремонта. И ако се стремиш към тези ползи, със сигурност ще създадеш по-здравословно жизнено пространство за себе си и своето семейството.


Допълнително пространство


Ако се нуждаеш от повече пространство (например семейството ти се разраства или просто искаш нови стаи), преустройството на таванското помещение е най-доброто, което може да се направи. По този начин не само ще получиш желаното допълнително пространство на достъпна цена, но и ще подобриш вътрешния климат в къщата. Може например да си създадеш собствено работно място там горе и да се наслаждаваш на много дневна светлина, която мотивира за работа.


Увеличаване на стойността на имота

Ремонтът служи не само за текущи цели, но трябва да се разглежда и като финансова инвестиция. Подобренията на дома повишават стойността на твоя имот. Това означава, че ще може да го продадеш по-изгодно, в случай че решиш да се изнесеш.

Прочети повече за реновирането

Да построиш къща, изпълнена със светлина

Представи си перфектния дом, който е създаден точно по твое желание – от осветлението до вратите, стените, крановете, подовете и прозорците. Строежът на нова къща може да ти даде пълен контрол върху всеки аспект на твоя имот. Ще можеш да включиш свеж въздух и естествена дневна светлина и да създадеш здравословен вътрешен климат в твоето модерно пространство, което ще позволи на семейството ти да се развива.

Дневната светлина трансформира

Решението да построиш нов дом означава, че можеш да получиш точно това, което желаеш.

Проектирай светло, модерно и уникално пространство с прагматични и достъпни решения. Дневната светлина през покривните прозорци внася усещане за простор в дома. Тя също така повишава стойността на имота, като същевременно предоставя и ползите от естествената светлина и свежия въздух.

Допълнителен бонус е, че процесът на монтаж не изисква сложна конструкция и допълнителни детайли. Проектирането на дом с дневна светлина е решение, за което никога няма да съжаляваш.

Планирай новата си къща

Какво трябва да знаеш


Стойност във времето


Внимателното проектиране или закупуването на нов дом, в който се поставя акцент върху създаването на здравословна вътрешна среда, означава да инвестираш в бъдещето си. Ако един ден решиш да го продадеш, стойността му ще се е повишила, а икономическата възвръщаемост си заслужава всичките ти усилия. Покривните прозорци преобразяват пространството и по този начин увеличават стойността на имота.


Свободата да персонализираш дома си

Да предположим, че купуваш земя за строеж на нов дом, но все още не е започнал строежа. В този случай имаш възможност да внесеш личен принос към проекта. Можеш да вземеш решения относно спецификациите, да избереш материалите, които ти харесват най-много, да планираш разположението на стаите и да увеличиш броя на покривните прозорци, които искаш да има в къщата.


Устойчивост и енергийна ефективност


Строителство, което е устойчиво, за да защити нас и нашата планета, е по-важно от всякога. Максималното използване на естествената дневна светлина означава по-малко изкуствено осветление и може значително да намали сметките за енергия. Увери се, че е поставено правилното остъкляване и ще предотвратиш ненужни топлинни загуби и ще намалиш количеството енергия, използвано за отопление или охлаждане на имота.

Прочети повече за строителството на нов дом

Пространствата в дома ти

Интересуваш се от различни стаи за твоя проект?