Вижте повече
Идеи за детска стая - самолети под покривния прозорец

Под покривния прозорец е като под небето

Тази детска стая на малка мечтателка е богато декорирана с любимото ѝ нещо - самолети! Под двата покривни прозореца денем е толкова светло, че тя често си представя как лети над облаците, под самите лъчи на слънцето. Нощем понякога гледа звездите, а друг път - спуска щорите, които сама е избрала.

Дървените покривни прозорци VELUX, серия Стандарт Плюс, са изработени от естествена борова дървесина с лаково покритие и са с троен стъклопакет. Освен това са оборудвани с иновативната система за изолация ThermoTechnology™ и специално уплътнение между крилото и касата. В горната част на крилото има специален вентилационен отвор за лесно проветряване, дори при затворен прозорец. 

Предлагат се с два варианта на управление – с горна дръжка и с долна дръжка.

Вижте повече
Идеи за детска стая – Увеличете максимално пространството

Увеличете максимално пространството си

Високото легло е прекрасен начин да създадете повече пространство в тийнейджърска стая. С трите големи покривни прозореца пространството е отворено, удобно и винаги изпълнено със свеж въздух. Единият от прозорците е поставен по-високо, за да може дневната светлина да достига до противоположната стена и ъгли – и това е електрически прозорец VELUX, който може да се отваря и затваря с новаторското ни дистанционно управление.

Идеи за детска стая
Вижте повече
Идеи за детска стая – повече светлина от всякога

Повече дневна светлина от всякога

Поради своя ъгъл и позицията на скатния покрив, прозорците VELUX осигуряват повече светлина от традиционните тавански прозорци. Дуо затъмнителната щора VELUX е едновременно затъмнителна и плисирана и може да се управлява лесно. Тя предлага най-доброто от двата типа: пълно затъмняване по всяко време или нежно разпръсната естествена светлина през целия ден.

Вдъхновение за детска стая
Вижте повече
Идеи за детска стая – Лесно решение

Лесно решение


Един-единствен покривен прозорец VELUX е всичко, което е необходимо, за да влиза достатъчно количество светлина в тази детска стая, разположена на тавански етаж. Удобното горно управление позволява лесното отваряне на прозореца дори и когато мебелите са поставени точно под него. Той не изисква поддръжка – нито почистване, нито пребоядисване, но може да бъде забърсван с мек и влажен парцал.
Вижте повече
Идеи за детска стая – Използвайте оптимално пространството си

Използвайте оптимално пространството си

Детската стая е място, в което постоянно се случва нещо. Тук не само се спи. Това е сборното място за забавления и игри. Удобният покривен прозорец с горно управление предоставя точното количество светлина и свеж въздух за такова помещение. Външният сенник е монтиран отвън и предпазва от нагряване.