Вижте повече
Идеи за кухня – Новаторски решени за плоски покриви 

Новаторски решения за плоски покриви

Домовете с плоски покриви често са тъмни в централната си част и поради това прозорците, създадени за този тип покриви, са идеалният начин да внесете повече естествена светлина и да добавите простор в помещението. Тук двата прозореца VELUX за плосък покрив превръщат тази централно разположена кухня в светло, приветливо пространство за хранене на семейството и за забавления с приятели.

Идеи за кухня
Вижте повече
Идеи за кухня – Рецептата за перфектната кухня

Рецептата за перфектната кухня

Два високо разположени прозореца изпълват кухнята с дневна светлина и отварят цялото пространство. Те не само осигуряват оптимална светлина за готвене, но също така и отвеждат от дома Ви пара, дим и кухненски миризми. Тези високо поставени покривни прозорци VELUX са с електрическо захранване и могат да се отварят и затварят с помощта на удобно дистанционно управление.

Вдъхновение за кухни от VELUX – идеи
Вижте повече
Идеи за кухни – Използвайте оптимално пространството си

Вашият прозорец към света

Поради това, че са разположени под ъгъл, покривните прозорци пропускат повече светлина, отколкото традиционните тавански капандури. Тук група от няколко покривни прозореца VELUX осветява кухнята и прави помещението по-обширно.
Идеи за кухня
Вижте повече
Идеи за кухни – По-здравословен вътрешен климат 

По-здравословен вътрешен климат

Група от поставени високо покривни прозорци VELUX осигуряват отлично, равномерно осветление за цялата кухня. Тези високо поставени покривни прозорци VELUX са с електрическо захранване и могат да се отварят и затварят с помощта на дистанционно управление.
Вижте повече
Идеи за кухни – По-ярък живот всеки ден

По-ярък живот всеки ден

Поставени нависоко в тавана, електрическите покривни прозорци VELUX осигуряват изобилие от дневна светлина в цялата кухня. Там, където е възможно, препоръчваме монтирането на прозорците да се извършва над зоните за работа и хранене, за да се осигури възможно най-добрата светлина и вентилация.
Вижте повече
Идеи за кухни – Най-добрата гледка в града

Най-добрата гледка в града

Група от три електрически покривни прозореца VELUX изпълва тази кухня, разположена на тавански етаж, с естествена светлина и предлага фантастична гледка. Всички прозорци са с практично полиуретаново покритие без нужда от поддръжка и са снабдени с лесни за поддръжка и влагоустойчиви венециански щори VELUX, които са идеални за бани и кухни.