Вижте повече
Идеи за всекидневна – Плаж под покривния прозорец

Плаж в дневната, под покривния прозорец
 

Не прибирайте всички плажни аксесоари след края на лятото – може да Ви потрябват и през зимата! С няколко движения можете да преобразете хола в плаж, а масата – в плажен бар с домашна лимонада, точно под покривния прозорец. Вземете книга в ръка или повикайте приятел за компания и се насладете на слънцето, независимо от сезона.

Дървените покривни прозорци VELUX, серия Стандарт Плюс, са изработени от естествена борова дървесина с лаково покритие и са с троен стъклопакет. Освен това са оборудвани с иновативната система за изолация ThermoTechnology™ и специално уплътнение между крилото и касата. В горната част на крилото има специален вентилационен отвор за лесно проветряване, дори при затворен прозорец. 
Предлагат се с два варианта на управление – с горна дръжка и с долна дръжка.

Вижте повече
Идеи за всекидневна – Удвоете светлината – и гледката

Удвоете светлината си – да не забравяме и гледката

За да имате прекрасна гледка и още повече дневна светлина във всекидневната си, монтирайте покривни прозорци по двойки. Соларните покривни прозорци VELUX могат да се отварят и затварят с помощта на дистанционно управление за изключителен комфорт и удобство. За да запазите температурата приятна и през топлите и слънчеви дни, можете да монтирате соларни външни сенници VELUX от външната страна на прозорците, които пропускат светлината и запазват гледката.

Част 2 – идеи за всекидневна
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Осветете деня си

Осветете деня си

Комплект от два покривни прозореца VELUX с електрическо управление създават допълнително пространство в тази всекидневна и внасят живот в нея. Можете да ги отваряте и затваряте дори и когато си почивате на дивана – благодарение на дистанционното управление, с което можете също така да регулирате лесно и всички останали външни и вътрешни електрически аксесоари VELUX.

Идеи за всекидневна
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Комфорт и удобство

Комфорт и удобство

Конфигурацията от прозорци, разположени високо в този извисяващ се таван, осветяват пространството и пропускат дневната светлина до всяко кътче в стаята. Покривните прозорци VELUX с електрическо захранване бяха идеалният избор за тази недостъпна позиция, тъй като могат да се отварят и затварят чрез дистанционно управление. Благодарение на уникалния сензор за дъжд се затварят автоматично, когато завали.
Идеи за всекидневната
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Прекрасна комбинация от покривни прозорци VELUX

Прекрасна комбинация от покривни прозорци VELUX

Група от четири покривни прозореца VELUX изпълват тази всекидневна, разположена на тавански етаж, с естествена светлина и предлагат фантастична гледка към градината и небето. Двата прозореца с горно управление се управляват лесно и са комбинирани с вертикални елементи с горна дръжка, които се отварят навътре.