Вижте повече
Идеи за всекидневна – Удвоете светлината – и гледката

Удвоете светлината си – да не забравяме и гледката

За да имате прекрасна гледка и още повече дневна светлина във всекидневната си, монтирайте покривни прозорци по двойки. Соларните покривни прозорци VELUX INTEGRA® могат да се отварят и затварят с помощта на дистанционно управление за изключителен комфорт и удобство. За да запазите температурата приятна и през топлите и слънчеви дни, можете да монтирате прозирни соларни външни сенници VELUX INTEGRA® от външната страна на прозорците.

Част 2 – идеи за всекидневна
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Осветете деня си

Осветете деня си

Комплект от два покривни прозореца VELUX INTEGRA® създават допълнително пространство в тази всекидневна и внасят живот в нея. Можете да ги отваряте и затваряте дори и когато си почивате на дивана – благодарение на дистанционното управление, с което можете също така да регулирате лесно и всички останали външни и вътрешни аксесоари VELUX INTEGRA®.

Идеи за всекидневна
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Комфорт и удобство

Комфорт и удобство

Конфигурацията от прозорци, разположени високо в този извисяващ се таван, осветяват пространството и пропускат дневната светлина до всяко кътче в стаята. Покривните прозорци VELUX INTEGRA® бяха идеалният избор за тази недостъпна позиция, тъй като могат да се отварят и затварят чрез дистанционно управление. Благодарение на уникалния сензор за дъжд се затварят автоматично, когато завали.
Идеи за всекидневната
Вижте повече
Идеи за всекидневна – Прекрасна комбинация от покривни прозорци VELUX

Прекрасна комбинация от покривни прозорци VELUX

Група от четири покривни прозореца VELUX изпълват тази всекидневна, разположена на тавански етаж, с естествена светлина и предлагат фантастична гледка към градината и небето. Двата прозореца с горно управление се управляват лесно и са комбинирани с вертикални елементи с горна дръжка, които се отварят навътре.