{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Желани семейни къщи

Съвременните инвеститори имат мисията да създават гъвкави планове, които могат лесно да бъдат конструирани, но същевременно приспособени към уникалните нужди на всеки собственик на жилище.

Идеален за модерен семеен живот, инвеститорската компания Countryside Homes предлага избор от самостоятелни и полусамостоятелни къщи с две, три и четири спални, всяка от които е просторна и с най-новите задължителни функции.

Дом, облян в светлина

Това уютно, светло място е идеално за семейство Дънам. Домът предлага перфектния баланс между пространство и практичност за модерен семеен начин на живот, създавайки пространство, където да бъдете заедно, но и кътчета, в които всеки може да остане за известно време насаме.

Светлината облива съвременната отворена кухня/трапезария на семейство Дънам както от покривните прозорци VELUX, така и от френските врати, увеличавайки максимално дневната светлина и чистия въздух навсякъде. Това прави работата в кухнята по-лесна и по-здравословна и свързва семейството с природата чрез променящата се дневна светлина и облаците, които се реят над тях вечер.

Спалня Countryside Homes с покривни прозорци VELUX
Събуждане от лъчите на слънцето

На първия етаж има три спални със значителен размер и фамилна баня с отделна душ кабина, докато на втория етаж ще намерите главната спалня, която има собствено зашеметяващо решение за покривен прозорец VELUX.

Препоръчани VELUX продукти
Комбинирани решения за прозорци VELUX
Към продукта
VELUX roof window - VFE
VELUX вертикален елемент VFE
Към продукта
Затъмнителнa ролетнa щорa DKL
Към продукта
Намерете най-доброто решение VELUX за вас