{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Повече пространство и по-добър вътрешен климат в нов дом

След много години, през които шестимата живееха в малка къща близнак, за това семейство дойде време за повече пространство. Екологичната нова сграда, построена близо до Букстехуде с много лични усилия, не само предлага на семейството повече пространство, но и изключително количество дневна светлина и добър вътрешен климат. Като инженер, специализиран в екологичното строителство на къщи от дърво, Филип Гарбърс е наясно с положителния ефект на многото дневна светлина и чистия въздух върху благосъстоянието на обитателите.

Празнично усещане в ежедневието

Резултатите? Едно щастливо семейство, което се чувства като на мечтаната ваканция!

„Преди да се преместим тук, наемахме страхотни жилища за ваканциите си. Сега вече нямаме нужда от тях – почти не ни се налага да пътуваме. Живеем в най-красивата ваканционна къща, в която някога сме отсядали!“

Страхотна възможност за възстановяване

Има една стая в къщата, на горния етаж, която умишлено е оставена празна. Това е тиха, изпълнена със светлина стая с красива гледка към околните полета. „Дневната светлина тук горе ми дава спокойствие и избистря ума ми“, казва собственикът на къщата.
По-здравословна среда чрез чист въздух

Естествената вентилация също добавя към стойността на дома: с шестима обитатели в къщата свежият въздух е важна тема. Въпреки това семейството реши да не използва механична вентилационна система. Вместо това се използват предимствата на ефекта на комина: застоялият въздух се изсмуква през отворените покривни прозорци, докато свежият, хладен въздух влиза през прозорците отдолу.

Душ на дневна светлина

Душът с покривен прозорец отгоре определено е акцент в дизайна на къщата. Когато Марейке Гарбърс видя симулацията на дневна светлина на VELUX за банята, тя каза: „Точно такава искам!“ И това получи: сутрешните душове вече са като душове под небето на екзотичен остров и като майка на три деца, Марейке безспорно заслужава качествено време в мечтаната баня.

"Това беше правилното решение, многото дневна светлина прави къщата ни светла и приветлива"
семейство Гарбър вече са сигурни относно монтажа на покривни прозорци
Препоръчани VELUX продукти
Покривен прозорец VELUX INTEGRA® GGU
Kъм продукта
Затъмнителнa ролетнa щорa DKL
Kъм продукта
Комбинирани решения за прозорци VELUX
Kъм продукта
Намерете най-доброто решение VELUX за вас