{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Идеята беше проста, но брилянтна: нека отворим нагоре, да създадем повече жизнено пространство и да пуснем въздуха, слънцето и гледката към синьото небе в дома.
„Исках повече от просто добавяне на допълнителни стаи към тази сграда” – казва архитектът. „Исках тези стаи да се усещат, сякаш принадлежат естествено към живота на тези, които живеят под покрива. Създаването на тераса отваря дома навън, свързвайки го с природата. Това е допълнение, което повишава качеството на живот на обитателите.

Прозорците на покривна тераса VELUX ви дават достъп до външни балкони, когато са отворени, и много дневна светлина, когато са затворени.

За красива панорамна гледка или по-естествена вентилация, горната част на прозореца на покривната тераса се отваря нагоре. А за излизане навън, горната и долната част трябва да се отворят последователно, за да се образува врата.

Добавянето на допълнителни покривни прозорци е най-бързият начин драстично да се подобри усещането за пространство у дома, а когато има възможност да се комбинират, това създава възможност да стаите да станат по-светли и атрактивни.
С покривните прозорци VELUX всеки може да персонализира своя собствена уникална комбинация, за да приспособи наистина своето пространство към нужди си. Има решение за всяка нужда, независимо дали се търси двойна, тройна, хоризонтална, вертикална или каре комбинация. С избора на най-подходящата, човек може да превърне мечтите си в реалност.
Изборът на дървена дограма помогна на този дизайнер да създаде по-изчистен, естествен вид, което е приятно намигване към общата атмосфера на дома. Резултатът е чисто, модерно, но уютно място, където естествените елементи и естествената светлина създават успокояваща зона за душата и ума.

Прозорците над жилищните помещения дават шанс за допълнителна светлина и чист въздух, дори когато прозорецът е извън достъп.
Захранваните със слънчева енергия и електрически покривни прозорци VELUX са идеални за ситуации извън обсег, като например сводести тавани. Тази иновативна система от прозорци, вътрешни и външни щори с дистанционно управление позволява лесно отваряне и затваряне само с едно натискане на бутон. Със стенния ключ бързо се достига до всеки прозорец. Перфектни за тези труднодостъпни места, те са най-добрият избор за чист въздух и по-добър вътрешен комфорт. Снимките от тази сграда напомнят, че понякога една тъмна, остаряла стая не е нищо друго освен бяло платно, върху което човек да създаде мечтания си дом. След като светлината изпълни стаите със светлина и топлина, мястото не е просто „достатъчно добро“ за живеене в него; то се превръща в остров за здравословен, балансиран и продуктивен живот.

Препоръчани VELUX продукти
Покривни прозорци балкон VELUX (GDL)
Към продукта
Покривни прозорци с електрическо управление (GGL)
Към продукта
Затъмнителнa ролетнa щорa (DKL)
Към продукта