1. Икономия на енергия

Реновацията води до значителни икономии на енергия в дългосрочен план. Представи си например, че замениш старите прозорци с нови с отлични топлоизолационни характеристики. Еднократната по-висока инвестиция ще се изплати за няколко години. Кратко припомняне: не изолираш само заради икономията на енергия през зимата, правилната външна изолация поддържа също така и по-хладен вътрешния климат през лятото. Подходящата външната изолация на къщата действа като термос.

2. Достъпно допълнително пространство

Независимо дали семейството ти се разраства, или просто се нуждаеш от повече пространство в дома си, преустройството на таванското помещение е най-доброто, което може да се направи. Не само подобряваш вътрешния климат в къщата и обновяваш тавана, но и получаваш допълнително пространство на достъпна цена. Ако си свикнал да работиш дистанционно по време на пандемията, можеш да използваш допълнителното пространство за създаване на собствена работна зона, където ще има много дневна светлина и ще се чувстваш мотивиран за работа.

3. По-добър начин на живот

Ще подобриш живота си с по-добър начин на живот. Какво означава това? Когато се чувстваш добре у дома, това се отразява на живота ти; на способността да се справяш с всякакви ситуации – положителни и отрицателни. Проектът за ремонт на къщата ще ти донесе радост, защото ще имаш визия за промяна, която ще те радва през следващите месеци и години. Подмяната на прозорците и увеличаването на остъклената площ на прозорците води до повече дневна светлина в помещението. В съчетание с вентилацията ще предотвратиш образуването на мухъл или повишена влажност, които са чести причинители на респираторни заболявания и алергии.

4. По-висока стойност на имота

Ремонтът е друг начин да увеличиш пазарната цена на къщата или апартамента си. Продуктовите решения на VELUX със своето качество и уникален дизайн, представляват добра инвестиция и увеличават стойността на имота, като осигуряват по-просторни и осветени през деня помещения и по-добра гледка. Ние подобряваме твоето ежедневие.

5. По-умен дом

Развитието на технологиите ни предлага много начини да улесним живота си. Така че защо да не се възползваме от тях? Независимо дали ще предприемеш освежаване на тавана, ремонт или цялостното преустройство, ще получиш възможност да улесниш живота си и да заживееш в Умен дом.

6. Живот, проектиран от теб

Възможно е къщата или апартамента да са наследени или да са закупени от някого, но няма нищо по-хубаво от това да погледнеш на имота от собствената си гледна точка и да не се налага да се съобразяваш с никого, дори с предишните собственици. По време на ремонта оставяш в имота частица от себе си и от своята индивидуалност. Реновацията също така съчетава два компонента – живот на приятно място, което ти служи и радва всеки ден, и функционалния аспект на помещението.

"Обикновено нямаме нужда от отопление до късна есен, докато някои познати включват отоплението няколко седмици по-рано от нас.

Марко, собственик на жилище

Installer installing a new VELUX roof window on a roof with black tiles.